Gárdonyi Sándor

+36 20 371 1820

Írjon nekünk

gardonyi.sandor@chcroad.hu

Keestrack pofás törőgépek

Keestrack B3

Műszaki adatok:

Típus B3
Tömeg (t) 29
Befogadó nyílás (mm) 1000×650
Törőrés (mm) 45-160
Teljesítmény (t/h) 280

Keestrack B3 törőgép előnyei:

A Keestrack gépeit úgy tervezték, hogy tartós, és karbantarthatóak legyenek.

A Keestrack B3 egy összecsavarozott, és moduláris vázzal rendelkezik, amely rugalmasabbá teszi durva terepen, a hegesztési varratok megrepedése nélkül. A Keestrack B3 összes alkatrészét a karbantartást szem előtt tartva tervezték, mint például a hatékonyabb kihasználás érdekében kialakított hidraulikusan emelhető adagológarat falak, a nagy hasmagasság, és a hidraulikus mozgó alkatrészek a könnyű hozzáférés érdekében. A nagy, 1000 x 650 mm-es törőnyílással rendelkező Keestrack B3, a nagy darabokat olyan könnyen összetöri, amivel a 30 tonnás törőgépek sorában piacvezető. Ezenkívül valódi 45 mm-es CSS-nyílásminimumot is tartalmaz kompromisszumok nélkül, a minőségi és sokoldalú zúzott termékek terén.

Keestrack B4

Műszaki adatok:

Típus B4
Tömeg (t) 44
Befogadó nyílás (mm) 1100×700
Törőrés (mm) 45-160
Teljesítmény (t/h) 400

Keestrack B4 törőgép előnyei:

A Keestrack B4 hatékony és erőteljes, és a rendelkezésre álló elektromos meghajtás segítségével hatékonyabbá tehető. A Keestrack B4e átveszi az összes B4 tulajdonságát és dizájnt, amit a dízelmotoroknál hatékonyabb dízel-elektromos hibriddé alakítja Lehetővé teszi azt a megoldást, hogy egy generátorról üzemeltessék, vagy közvetlenül a hálózatra csatlakoztassák. A Keestrac B4 a bevált terhelésérzékelő hidraulikus szivattyúit használja az üzemanyag-megtakarítás érdekében. A rendszer automatikusan felismeri, hogy hol van szükség hidraulikus erőre, és beállítja az optimális értékre. Csak a szükséges energiát állítják elő üzemanyag-megtakarítással, a terhelés csökkentésével.

Keestrack B5

Műszaki adatok:

Típus B5
Tömeg (t) 44,2
Befogadó nyílás (mm) 1110×750
Törőrés (mm) 45-160
Teljesítmény (t/h) 400

Keestrack B5 törőgép előnyei:

A Keestrack B5 ECO-FS dízel hidraulikus hajtásrendszerrel rendelkezik, terhelésérzékelő hidraulikus szivattyúkkal, amelyek akár 25% -kal nagyobb hatékonyságot nyújtanak, mint más gépek. A piacon az üzemanyag-takarékosabb törőgéppé téve azt. Pénzt takaríthat meg az üzemanyaggal és további alacsonyabb tonnánkénti költségekkel. Maximális zúzási teljesítmény mellett a motor 1800 fordulat / perc fordulattal jár. Ez alacsony zajkibocsátást eredményezve töréskor, városi vagy érzékeny környezetben. A Keestrack B5 menetelése kifinomult, miközben folytatja az anyag törését az alkatrészek, és áramvesztesége nélkül. Terhelésérzékelő szivattyúk, működtetik, ahol szükséges a hidraulikus erő. A menetelés során a törésbeállítások is fenntarthatók, és módosíthatók.

Keestrack B6e

Műszaki adatok:

Típus B6e
Tömeg (t) 57
Befogadó nyílás (mm) 1150×800
Törőrés (mm) 55-215
Teljesítmény (t/h) 420

Keestrack B6e törőgép előnyei:

A Keestrack B6e – törés, vagy újrahasznosítás, Plug in elektromos / hibrid hajtásrendszer / generátor egységgel, amely teljesen elektromosan is képes működtetni, nulla szén-dioxid-kibocsátás mellett vagy saját dízelmotorral, és generátorral működtethető. A Keestrack B6 törőgép nagy előleválasztóval rendelkezik, amely csökkenti a törőtér kopását azáltal, hogy eltávolítja az anyagból a finomszemcséket, mielőtt az bejutna a törőgépbe, ezáltal meghosszabbítja a gép élettartamát. Az alacsony károsanyag-kibocsátású motor, és a terhelésérzékelő hidraulika kombinálva, akár 25% -kal is csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, ezáltal minimalizálva a költségeket, és a működés környezeti hatásait.

Keestrack B7 e

Műszaki adatok:

Típus B7e
Tömeg (t) 66
Befogadó nyílás (mm) 1200×830
Törőrés (mm) 75-250
Teljesítmény (t/h) 600

Keestrack B7e törőgép előnyei:

Nemzetközi kiállításon a Keestrack először mutatta be a Keestrack B7e pofás törőgépét, mint új 700 t / óra zászlóshajót, amely a kisebb B6-ot váltja fel. A valamivel 69 to. össztömeg alatti üzem (opcióval) rendkívül mozgékony. 6 m³-es adagológarattal rendelkezik. A Keestrack B7e pofás törőgépe egy nagy teherbírású pofás törő, a kőfejtés és a bányászat legkeményebb kőzeteihez. A Keestrack B7e rendelkezik egy elektromos hibrid meghajtó rendszerrel, lekapcsolható motortérrel, amely teljesen elektromos, nulla szén-dioxid-kibocsátást eredményez, ezzel téve  környezetbaráttá az eszközt.