Gárdonyi Sándor

+36 20 371 1820

Írjon nekünk

gardonyi.sandor@chcroad.hu

Keestrack röpítő törőgépek

Keestrack R3

Műszaki adatok:

Típus R3
Tömeg (t) 27,5
Befogadó nyílás (mm) 770×960
Teljesítmény (t/h) 250

Keestrack R3 törőgép előnyei:

Ez a Keestrack R3 röpítő törő az iparág legkiválóbb kompakt törőgépe. Optimális eredményt és termékformát nyújt az egyik legalacsonyabb üzemi költség mellett. Könnyű szállítási méreteivel, kiváló üzemanyag-hatékonyságával, és nagy kapacitásával kombinálva ideális elsődleges és másodlagos töréshez, építési, és bontási törmelékhez, valamint beton vagy hulladék újrahasznosításához. Jellemzője a legnagyobb osztályú rotor, valamint olyan meghatározó jellemzők, mint az integrált előszűrő, a terhelésérzékelő hidraulika, és a zártkörű utószűrő. A Keestrack R3 hihetetlen sokoldalúsága miatt forradalmasítja mind a kivitelezők, mind a kis kőbányák, mind a nagy, több telephelyet érintő munkákhoz való alkalmazását.

Keestrack R5

Műszaki adatok:

Típus R5
Tömeg (t) 42,5
Befogadó nyílás (mm) 800×1050
Teljesítmény (t/h) 350

Keestrack R5 törőgép előnyei:

A Keestrack R5 a hatalmas üzemanyag-takarékosságot ötvözi a nagy termelékenységgel. A károsanyag-kibocsátás csökkentésére terhelésérzékelő hidraulikus rendszerrel tervezték a tulajdonosok, hogy kihasználják az üzemanyag-megtakarítást, amely óránként 4-6 liter. A Keestrack R5 mobil törőgép feltétlenül szükséges minden komoly kavics-, kőfejtő-, bányászati vagy beton-újrahasznosítási művelethez.

Keestrack R6

Műszaki adatok:

Típus R6
Tömeg (t) 50
Befogadó nyílás (mm) 970×1300
Teljesítmény (t/h) 500

Keestrack R6 törőgép előnyei:

Teljesítményével páratlan, a Keestrack R6 mobil röpítő törőgép ideális a nagy kitermelésű alkalmazásokhoz, ideértve az elsődleges és másodlagos törést, vagy a nagyon szennyezett alkalmazásokat a beton, és az aszfalt újrafeldolgozásában. Az iparág egyik legjobb, és legnagyobb teherbírású rotorjával van felszerelve, ami nagy tehetetlenségi nyomatékot, nagy áteresztőképességet, és a legkeményebb anyagok kezelésének képességét eredményezi. A dízel-elektromos rendszer garantálja a rotor hatékony meghajtását a sima, és rendkívül produktív működés érdekében, akár 500 to / ó-ig. A Keestrack R6 iparágvezető a nagyméretű elő-leválasztójával, fordítható túlméret visszaforgatóval / szállítószalaggal.