Gárdonyi Sándor

+36 20 371 1820

Írjon nekünk

gardonyi.sandor@chcroad.hu

Keestrack szállító szalagok és pormentesítők

Keestrack S1 e

Műszaki adatok:

Típus S1e
Tömeg (t) 5,45
Szalag mérete (mm) 650×10500
Teljesítmény (t/h) 280

Keestrack S1e szállítószalag előnyei:

Innovatív megoldás a raktárkészlet és az anyagmozgatás terén, az új félig mobil Keestrack S1e elektromos adagoló-rakodó. Állítható magasságú alvázon, 180 ° -kal elforgatható, a hidraulika segítségével. A szállítószalag 200 to/ó kapacitást kínál, ultrahangos szenzorral figyelve a az anyag szállítását, hogy kimagasló készleteket hozzon létre. A Keestrack S1e közvetlenül csatlakoztatható az összes Keestrack „e” változatú mobil törő berendezéshez, de táplálható egy generátoron, vagy a fő elektromos hálózaton keresztül is.

Keestrack S3

Műszaki adatok:

Típus S3
Tömeg (t) 10,3
Szalag mérete (mm) 800X18000
Teljesítmény (t/h) 250

Keestrack S3 szállítószalag előnyei:

A Keestrack S3 szalagot terhelésérzékelő hidraulikus rendszerrel, és alacsony károsanyag-kibocsátású dízelmotorral tervezték a tulajdonosok, a csökkentett üzemeltetési költségek és a környezetvédelem érdekében. Ez a sokoldalú, önjáró szalag, 3 különböző hajlásszögben állítható be az adott telephely követelményeinek megfelelően, és szinte minden anyagban alkalmazható, ideértve a kőzetet, a talajt, és a talajtakarót, valamint az újrahasznosítást és a bontást.

Keestrack S5

Műszaki adatok:

Típus S5
Tömeg (t) 12
Szalag mérete (mm) 1000X23000
Teljesítmény (t/h) 500

Keestrack S5 szállítószalag előnyei:

A Keestrack S5 önjáró szalag ötvözi a vezető minőségi technológiát, egy rendkívül megbízható és hatékony kialakítással. Ez a könnyű gép 3 különböző magasságban állítható be az egyedi telephelyi követelmények érdekében, miközben továbbra is gyors beállítási időt kínál. Bár nagy teljesítményű és megbízható, ez a gép kompakt kialakítású, könnyen szállítható.

Keestrack pormentesítők

Keestrack W4

Műszaki adatok:

Típus W4
Tömeg (kg) 450
Hatótávolság (mm) 40-45
Teljesítmény (m³/h) 32000

Keestrack W4 pormentesítő előnyei:

A Keestrack W4 egy nagy teljesítményű pormentesítő / vízköd ágyú 40-45 méteres hatótávolsággal, amelyet por, szag és légszennyezés csökkentésére használnak különböző alkalmazásokban. Robusztus testtel ellátott Keestrack W4, mobil vagy állandó telepítésű is lehet. A Keestrack W4 kiválóan alkalmas nagy igénybevételű alkalmazásokhoz, mint például a bányászat, a törés, a bontás, és a cementipar. Integrált szűrőrendszer, rozsdamentes acél gyűrű 30 fúvókával, gyors csatlakozással. Alacsony zajszintű ventilátor.

Keestrack W7

Műszaki adatok:

Típus W7
Tömeg (kg) 550
Hatótávolság (mm) 70-80
Teljesítmény (m³/h) 56000

Keestrack W7 pormentesítő előnyei:

A Keestrack W7 pormentesítő / vízköd ágyút 70-85 méteres hatótávolsággal, kifejezetten a köd permetezésére tervezték, különféle alkalmazások por-, szag- és légszennyezés-csökkentésére. Az ágyúk fix vagy mobil eszközként felszerelhetők a gyors, és hatékony párásodás érdekében az acéliparban, a bányászatban, a bontásban, az aprításban, az újrahasznosításban, a cementiparban, az ömlesztett áru kezelésében, a tömeg hűtésében. Az áramlási sebesség a különböző alkalmazásokhoz beállítható. A vízköd-cseppek mérete 20-200 mikron között van, így a porágyúk ideálisak különféle alkalmazásokhoz.