Gárdonyi Sándor

+36 20 371 1820

Írjon nekünk

gardonyi.sandor@chcroad.hu

K - sorozat

K 3

Műszaki adatok:

Típus K3
Tömeg (t) 17
Rosta méret (mm) 2700X1200
Teljesítmény (t/h) 250

Keestrack K3 osztályozógép előnyei:

A Keestrack K3 (korábban Combo néven ismert) modulokból szerelt mobil osztályozó gép a osztály robosztus gépe, amely egyszerre 3 frakciót választ el, 250 to/ó kapacitással. Más gépekhez képest 6 m³ adagoló garattal, 3,24 m² rostafelülettel és nagy teherbírású adagolóval tűnik ki. Ez a kompakt, lánctalpas, osztályozó a fejlett technológia és az alacsony károsanyag-kibocsátású Deutz 55 kW motor miatt az ipar legkisebb üzemanyag-fogyasztásával áll a többi gép felett, ami 4–6 liter üzemanyagot takarít meg óránként. A keestrack K3 a hatékonyság, az innováció, és a költséghatékonyság Keestrack-garanciáját mutatja be.

K 4

Műszaki adatok:

Típus K4
Tömeg (t) 26,5
Rosta méret (mm) 4200X1500
Teljesítmény (t/h) 350

Keestrack K4 osztályozógép előnyei:

Teljesítménye páratlan! A Keestrack K4 (Novum) mobil nehézrosta kiemeli a háromsíkú osztott rostát, amelyet a logisztikai költségek csökkentése érdekében könnyen átalakíthatunk kétsíkúvá. Ezt a gépet számos opcióval és könnyen beállítható funkcióval látták el, alacsony károsanyag-kibocsátású motorral pedig az ipar egyik legkisebb üzemanyag-fogyasztását érhetjük el. A különféle alkalmazásokhoz kifejlesztett Keestrack K4 szinte minden feladatot képes kezelni az előszűréstől a finomanyag precíziós kiválasztásáig. A Keestrack K4 hihetetlen megbízhatósággal rendelkezik, amely bevált az iparban. Terhelésérzékelő hidraulikus rendszere révén, a kategóriájában a legjobb üzemanyag-takarékosság és a tartósság mellett, az évek során tapasztalt kemény kopás miatt is könnyebben megelőzi a többi osztályozót.

K 5

Műszaki adatok:

Típus K5
Tömeg (t) 28,5
Rosta méret (mm) 5000X1500
Teljesítmény (t/h) 450

Keestrack K5 osztályozógép előnyei:

A Keestrack K5 (S175) osztályozógép optimális rugalmasságot és mobilitást kínál olyan munkákhoz, amelyeknek különféle anyagokkal kell dolgozniuk. A kétszintes rostaszekrénnyel tervezett gép több mint 14 m² rostafelülettel rendelkezik, a felső szinten 7,5 m², az alsó részen pedig 6,6 m². Az opcionális kiegészítések és konfigurációk révén a gép magas termelékenységet, és alacsony üzemeltetési költséget jelent. Könnyen változtatható 3-ról 2-re osztva, csökkentve a logisztikai költségeket azzal a lehetőséggel, hogy a jobb oldali szállítószalagot a baloldalon helyezzük el. Mint minden Keestrack gép, alacsony kibocsátású motorral és alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. Az alacsony károsanyag-kibocsátású motor, és a terhelésérzékelő hidraulika csökkenti a környezeti terhelést, és óránként 4–6 liter üzemanyag megtakarítást eredményez.

K 6

Műszaki adatok:

Típus K6
Tömeg (t) 30
Rosta méret (mm) 4500X1800
Teljesítmény (t/h) 600

Keestrack K6 osztályozógép előnyei:

A Keestrack K6 az összes Keestrack lánctalpas nehéz osztályozógépek veteránja. Ez a gép 1996-ban kelt életre, és még mindig az egyik legmegbízhatóbb eszköz a piacon. Megvan benne minden, ami a Keestrack névvel jár: mobilitás, üzemanyag-hatékonyság, alacsony károsanyag-kibocsátású motor. Ez a nagy teherbírású gép egyszerre 3 frakciót képes szétválasztani, 600 tonna / óra kapacitással. A nagyméretű robusztus garat, a nehéz acél rosták, kialakítása biztosítja a nagy adagolások zökkenőmentes és könnyű kezelését és ellenőrzését, még nehéz terepen és alkalmazásoknál is. A kétszintes rostaszekrény 8,1 m²-es rostafelülettel rendelkezik, így tökéletesen alkalmas az elő-leválasztásra és a precíziós osztályozásra.

K 7

Műszaki adatok:

Típus K7
Tömeg (t) 32
Rosta méret (mm) 4800X1800
Teljesítmény (t/h) 1000

Keestrack K7 osztályozógép előnyei:

A mobil osztályozás legnagyobb teljesítményének elérése érdekében a Keestrack K7 mobil osztályozógép masszív adagoló garatja, és elő-leválasztója képes kezelni a legkeményebb anyagokat is. Magas termelési, 1000 to / óra teljesítmény mellett a Keestrack K7 felső rostája akár 200 mm-es frakcióméreteket is képes kiszűrni, és 2 vagy 3 frakciót kínál. A kiegészítők és konfigurációk széles választéka teszi ezt az egyik legsokoldalúbb, és legtöbb gyártású osztályozógéppé a piacon. Annak ellenére, hogy a gép számos kiegészítő opciót és nagy teljesítményt kínál, még mindig költséghatékony marad. Elérhető elektromos, energiatakarékos, és teljes hibrid motorral is.

szöveg megváltoztatásához. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

K 8e

Műszaki adatok:

Típus K8e
Tömeg (t) 43,5
Rosta méret (mm) 6000X2000
Teljesítmény (t/h) 1200

Keestrack K8e osztályozógép előnyei:

A Keestrack K8e a piac legsokoldalúbb osztályozója, a legnagyobb rostafelülettel. A Keestrack K8e-t nagy igénybevételű munkára tervezték a kőfejtőkben, az ultra finom minőségig. A hibrid dízel / elektromos meghajtás teljes elektromos, plug-in megoldást tartalmaz, és plug out funkcióval is rendelkezik, más berendezések meghajtására.

C - sorozat

C 3

Műszaki adatok:

Típus C3
Tömeg (t) 15
Rosta méret (mm) 3600X1200
Teljesítmény (t/h) 200

Keestrack C3 precíziós osztályozógép előnyei:

A Keestrack C3 (Explorer 1200 3D) osztályozó a megoldás minden olyan munkára, amely mobilitást és pontos gyártást igényel. A piac legkompaktabb háromszintes osztályozósínre szerelt rostasík, kiemelkedő szintű felületkezelés, és hármas rostaszekrény jellemzi. A hármas rostaszekrény jelentős rosta felületet biztosít összesen 11,8 m². 4,2 m² a felső két szinten és 3,4 m² az alsó szinten. Mint minden Keestrack gép, a Keestrack C3 is nagy teherbírású garattal készül, amely kopásálló Hardox 450 acélból készül. A Keestrack C3 osztályozó osztályozásának bevált fejlett technológiája egyesíti a nagy termelékenységet és a kiváló üzemanyag-fogyasztást egyetlen eszközben, ezzel a piac egyik legjobb gépévé válik.

C 4

Műszaki adatok:

Típus C4
Tömeg (t) 28
Rosta méret (mm) 3600X1500
Teljesítmény (t/h) 400

Keestrack precíziós C4 osztályozógép előnyei:

A precíziós szétválasztás érdekében a kompakt Keestrack C4 (Explorer 1500 3D) osztályozó  gyorsan mozgatja az anyagot, és valódi mobilitást és üzemanyag-megtakarítási technológiát tartalmaz. 3 vagy 4 osztott verzióval felszerelve a Keestrack C4 számos nagy termelésű osztályzási alkalmazásra alkalmas, amelyek megtalálhatók a bányászat, az építés és a bontás feldolgozásában. Felhasználóbarát kezelőszerveivel, nagyszerű hozzáféréssel a karbantartáshoz, és a kopó alkatrészek cseréjéhez. Ez a legjobb mobil osztályozó a piacon

C 6

Műszaki adatok:

Típus C6
Tömeg (t) 31
Rosta méret (mm) 4500X1800
Teljesítmény (t/h) 400

Keestrack C6 precíziós osztályozógép előnyei:

A Keestrack C6 osztályozó igazi választás a nagy termelésű osztályzáshoz kőfejtőkben, bányákban, bontási munkákban vagy homok és kavics alkalmazásokban. Ez a 28 tonnás egység két- vagy háromszintes rostaszekrénnyel érhető el, amely 3- vagy 4-frakciójú termékek felosztására képes. A gyors rostacserék, a hidraulikusan állítható adagoló szögei, és az ECO meghajtó opció közvetlen elektromos csatlakozással a Keestrack C6-ot az egyik legköltséghatékonyabb osztályozási megoldássá teszik a piacon.