Szántó Endre

+36 70 699 4541

Írjon nekünk

szanto.endre@chcroad.hu

Awesome Image

A Keestrack aláírta a Goldoni felvásárlására vonatkozó megállapodást

2021.05.19.

Növekszik az üzlet diverzifikációval. A Keestrack, a bányászat, az újrahasznosítás és az építőipari gépek egyik legnagyobb gyártója tökéletesen illeszkedik a mezőgazdasági gépekre szakosodott Goldonihoz, hogy belépjen a mezőgazdasági piacra, és még inkább növekedjen az építőiparban.

“Több évtizedes organikus növekedés után örülünk, hogy folytathatjuk növekedésünket azzal, hogy üzleti tevékenységünket a mezőgazdasági szegmensre terjesztjük” – mondja Kees Hoogendoorn, a Keestrack csoport elnöke.

„Számos lehetőség elemzése után személyesen vonzónak éreztük Goldonit a gazdag, hagyományos családi értékei iránt, amelyek nagyon közel állnak hozzánk. Célunk, hogy életben tartsuk ezt a történelmi márkát, támogatva a helyi gazdaságot és a foglalkoztatási rátákat ”.

“Nagyon sok lehetőséget látunk a jelenlegi vállalkozások között, mint például: termelési rendszerek, beszállítók és kereskedői hálózat, amelyek a Goldoni üzletágat kihasználják a vállalat sikerének elérésében.” – mondja Peter Hoogendoorn, a Keestrack Group üzemeltetési alelnöke, Ponzano Venetóban, a saját olasz zúzóüzemét üzemeltetve.

A Keestrack-nek már világos stratégiája van a Goldoni traktorgyártás mielőbbi újraindítására, és a legjobb speciális traktorok, teherautók és motorkultivátorok gyártására összpontosít, Goldoni hagyományait felhasználva Keestrack innovációjával. A Keestrack erőteljesen törekszik az innovációra, és az ipar 4.0-ra készül.

„A termékportfólió megfelel az ügyfél igényeinek. A jövőbe tekintünk, és a közeljövőben szeretnénk bemutatni a K-sorozatú szabadföldi traktorokat. A Goldoni márkakereskedői hálózat a Keestrack-el szinergiában lesz a kulcs ahhoz, hogy a narancssárga Goldoni traktorok újra erősek legyenek a szántókon ”- mondja Roberto Lopes, az olasz Keestrack vezérigazgatója. A Goldoni 1926 óta létező márka. A vállalat 2018-ban 50 millió eurós forgalmat bonyolított le. A családi tulajdonban lévő vállalat ugyanazokkal az értékekkel rendelkezik, és nagyon jól figyeli a vásárló igényeit, pontosan úgy, mint a Keestrack. A Goldoni a magas technológiai szintet képviseli, ügyelve a környezetre, az olasz hagyományokra és a design iránti szenvedélyre. A motorkultivátoroktól kezdve a gyümölcsösöknek és szőlőültetvényeknek szánt speciális traktorokig, például a 4WD és az Equal Wheels, a GOLDONI termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy segítse a mezőgazdasági üzemeltetőket a teljes agronómiai ciklus hatékonyabb és fenntarthatóbb irányításában.

A Keestrack 110 munkahelyet fog megmenteni azáltal, hogy befektet a Goldoni-ba, és bízik benne, hogy sikeres lesz annak a mesés márkának, amely Goldoni volt, van és lesz a jövőben is.